NetControl

MURI Year 2 review, June 25, 2015, 9am - 5:15pm

Time	Presenter Name	Торіс	Notes
9am 9:15am 9:30am 10am	Sam Stanton Raissa D'Souza Jim Crutchfield Raissa D'Souza	Welcome and overall meeting goals Brief overview of the project goals and successes thus far Task 1.1, Network Information Theory & integrating with other tasks Task 1.2 update, Tasks 2 and 3 overview	15 mins 15 mins 30 mins 15 mins
10:15am	Coffee Break		
10:30am 11am	Andres Gonzalez Mehran Mesbahi	Overview of their teams goals for the MURI; and why lifeline systems Specifics: optimization, INDP, etc. Overview of control theory goals	30 mins
11:30am 11:45am	Mehran and Airlie Airlie Chapman Discussion	Overview of technical results in publications thus far Integrating with Andres: System ID; Graph Products; etc.	15 mins 30 mins
12:15pm	LUNCH		
1:30pm 1:45pm 2:00pm 2:15pm 2:30pm	Michael Roukes Matt Matheny Jeff Emmenheiser Airlie Chapman Discussion	Collective behavior in networks of NEMS. The vision. The experiments The theory of kicking control of NEMS, the state-space Building actual controllers Challenges for NEMS: Near term (noise, complicated basin boundaries); Long term: scaling up to the VLSI system	15 mins 15 mins 15 mins 15 mins 30 mins
3pm	Coffee Break		30 mins
3:30pm 3:45pm	Raissa D'Souza Marton Posfai	Network Science results (spillovers, coupled catastrophes, opinion dyn) Modeling state dependent systems in network science	15 mins 15 mins
4pm 5pm 5:15pm	Discussion Discussion Adjourn	Looking forward, goals and plans What Raissa should emphasize for OSD review	60 mins 15 mins